Työpaikkailmoitusten Monster-asetukset

Rekrytointi > Monster-julkaisuasetukset

 

Seuraavassa tutustutaan Tuntinetin Monster-julkaisuasetuksiin. Niiden avulla työpaikkailmoitus voidaan julkaista Monster.fi-sivustolla.

 
Moster-julkaisu lisäominaisuuden aktivointi

Jotta työpaikkailmoituksia voidaan julkaista Monster-palvelussa, täytyy lisäominaisuudet Työpaikkailmoitukset omalla kotisivulla ja Työpaikkailmoitusten julkaisu Monsteriin olla aktivoituna. Ne voidaan aktivoida Tuntinetin lisäominaisuudet välilehdellä merkitsemällä rastit kyseisten ominaisuuksien valintaruutuihin.


Työpaikkailmoitusten Monster-asetusten asettaminen


Käyttäjätunnus

Käyttäjätunnukseksi merkitään yrityksen Monster-tunnuksen käyttäjätunnus.

Salasana

Salasanaksi merkitään yrityksen Monster-tunnuksen salasana.

Monster käyttäjätilin code-x

Tähän voi merkitä Monster code-x tiedot. Nämä asetukset liittyvät Monsterin käyttäjätiliin ja ne saa Monsterin asiakastuesta.

Älä päivitä automaattisesti

Tämä asetus määrittää päivitetäänkö ilmoitus automaattisesti. Jos asetus on päällä, ohjelma julkaisee ilmoituksen uutena valitun ajan välein. Tämä vaikuttaa siihen, että ilmoitus näkyy Monster-palvelussa työnhakijoille uusien paikkojen tiedotuksessa.

Monster tyylipohjat/julkaisupohjat

Jos yrityksellä on tyylipohja tai julkaisupohja, se voidaan lisätä tähän. Tyylipohja-asetus on aina asiakaskohtainen ja sen voi pyytää Tuntinetin asiakaspalvelusta.

Pituus

Tähän valitaan julkaisun pituus, jos automaattinen päivitys ei ole valittuna.Lopuksi tallennetaan muutokset painamalla "Tallenna"-painiketta. Järjestelmä ilmoittaa onnistuneesta tallennuksesta.Nyt ilmoituksia voidaan julkaista Monster.fi-sivustolle Työpaikkailmoitukset-välilehdellä.