Tuntinetti käyttöohjeet

Tervetuloa kotimaisen Tuntinetin suomenkielisiin käyttöohjeisiin

Täältä löydät vastauksen lähes kaikkiin kysymyksiin joita sinulla voi olla Tuntinetin suhteen.


Sisällysluetteloon pääset tästä.

Tästä voit myös tulostaa Tuntinetin käyttöohjeista itsellesi koosteen PDF- tai paperimuodossa.

Vasemman reunan valikon avulla voi siirtyä käyttöohjeiden sivuilla. Valikossa näkyy kaikki käyttöohjeen sivut pääsivujensa alla. Alasivut saa näkyviin klikkaamalla pääsivua.


Voit myös hakea haluttua aihetta alla olevalla hakutoiminnolla.


HUOM! Haussa voi käyttää myös * -merkkiä korvaamaan kirjainta tai kirjaimia. Esimerkiksi hakusana perus* palauttaa hakutuloksiin kaikki perus-alkuiset hakutulokset, kuten perustiedotperusasetukset ja perustaminen.The English user manual can be found here.

Englanninkieliseen käyttöohjeeseen pääset tästä.Tuntinetti-järjestelmä on suomalaisen Tustor International Oy:n valmistama selainpohjainen SaaS-pilvipalvelu. Tuntinetti on käyttövarma ja vahvoilla salausjärjestelmillä suojattu, sekä lähes 20 000 käyttäjän hyväksihavaitsema tuote, ja se soveltuu kaiken kokoisille yrityksille.


Tuntinetin avulla pystytte helposti ja luotettavasti hallinnoimaan henkilöstöprosesseja yhdellä ohjelmistolla. Tuntinettiin voidaan valita halutut moduulit; työsuhdehallinta, lomahallinta, lomalaskenta, työvuorosuunnittelu, laskutusraportit ja työn hinnoittelu, työajanseuranta, rekrytointi, palkanmuodostus ja TES-tulkinta -ominaisuudet sekä monipuoliset raportointiominaisuudet.


Ylläpidämme työaikalain lisäksi yli 300 suomalaista TES:a, ja lisäämme uuden yleissitovan TES:n veloituksetta, jollei sitä meiltä vielä löydy. Tuntinetin TES-tulkinta on julkaistu ensimmäisen kerran vuonna 2009 ja järjestelmän toiminnallisuutta on laajennettu siitä lähtien. Olemme sitoutuneet järjestelmän jatkuvaan kehittämiseen, jotta ohjelmiston käyttömukavuus yhdessä sen ominaisuuksien kanssa virtaviivaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Kehityssuunta perustuu asiakkailta saatuun palautteeseen, viranomaisvaatimuksiin sekä yhdessä käyttettävyysasiantuntijoiden kanssa tehtäviin tutkimuksiin. Tarvittaessa asiakkaat voivat teettää räätälöityjä muutoksia erikseen pyydettävän kustannus- ja aikatauluarvion pohjalta.